Hva følger med valpen?

Lady Lyanna, Lord Jamie, Lord Robb, Lord Sam og Lady Nymeria.

Dette er i valpepakken:

  • Leiebånd.
  • Gåsele.
  • Pledd med og uten lukt fra valperommet.
  • Leke.
  • Termometer og dørmerker fra Agria.
  • Et godt knippe med godbiter og valpepakker fra ulike leverandører.
  • Mat den er vandt med.
  • Mattønne du kan oppbevare foret.
  • 10% på valpekurs hos Oslo Hundeskole.

To ukers ferie.

Alle valpene selges med to ukers ferie, hvor de kan komme hit til Fjellvik i Elverum for å være med sin mor, far og halvsøsken. Perfekt når familien skal på sydenferie og vil slippe utgifter til kennel eller hjelper fra venner og familie. Man må si fra i god tid da det vil være de som booker først, som får det ønskede datoen.

Fellesbildet etter valpekurset 2018
Felles valpekurs. (Utgår grunnet Covid-19 i 2020)

Det vil bli arrangert valpekurs med ekstern og profesjonell instruktør hvor alle valpekjøpere samles til felles kurs og hygge. Dette vil være et tilsvarende kurs som blir arrangert av hundeklubber over hele landet som valpekurs og det er for å gi deg som matmor eller far verktøy til å forstå hundene sitt språk og gi en god start på forholdet til det nye familiemedlemmet. Et valpekurs er utrolig viktig for å gi dere og valpen en best mulig start. Mange tror at dette handler om å lære valpen korrekt oppførsel. Men det handler først og fremst om oss som hundeeiere.

Valpekurs

Huskybladet og medlemskap I NSHK.

Alle førstegangskjøpende får med seg et års medlemskap i NSHK og 3/4 utgaver av huskybladet. Det er mange som finner glede av raseklubben og det er godt å kunne møte likesinnede. Jeg anbefaler alle mine valpekjøpere å dra på en samling eller tur i regi av huskyklubben.

Treningskurset 2018
Treningskurs. (Utgår grunnet Covid-19)

Når valpen er 9 måneder vil jeg arrangere et treningskurs. Her vil dere lære hvordan dere på best mulig måte kan trene hunden under gode og trygge forhold. Man vil få mulighet til å prøve litt treningsutstyr, lære om hundens anatomi og kosthold, skadeforebyggende og alternative treningsformer. Dette blir et helgekurs hvor vi samles i Elverum og overnatter i telt med tilhørende hygge rundt bålet. Jeg jobber fremdeles med detaljene i kurset. Så dette vil jeg komme tilbake til. Man vil også på denne samlingen få møte tidligere kjøpere. Da dette har blitt en årlig samling for oss alle.

Treningskurset 2018

Standard.

Valpene leveres med NKK-stamtavle, salgskontrakt fra NKK, gjenkjøpsavtale, veterinærattest, vaksiner, chip i norsk dyreidentitet og med ormekur.

Dere har også full tilgang til vår facebookgruppe der man kan holde kontakten og få råd og veiledning så å si hele døgnet.