Om Team Lord&Lady Siberian Husky.

Tore på Rørosløpet 2019

Teamet består av en arbeidsom flokk med sibirske huskyer og deres fører som holder til i Sørskogbygda like utenfor Elverum. Teamet består også av alle våre valpekjøpere og noen samarbeidspartnere. Vi driver alle fortrinnsvis med hundekjøring fra et trening- og villmarksperspektiv, men vi deltar også på noen løp.

Hundene i Team Lord&Lady 2019.

Det sibirske sledehundåret 2018.

Det har både vært gleder og sorger dette året. Det å miste Lady Varga gikk hard inn på oss alle og hun er høyt savnet både som flokkleder og som lederhund.  Vi har også avsluttet alt samarbeid med Run Roy`s Kennel på Hamar fordi de har brutt en rekke forutsetninger som lå til grunn for samarbeide og det mest alvorlige var drapet på Zippo, Lord Jack sin førstefødte sønn. Når det er sagt er det viktig å se fremover og dyrke de positive hendelsene og planene for vintersesongen. Det ble født et fantastisk kull mellom Jack og Dakota og vi skal beholde en valp fra dette kullet. I Lady Vargas ånd måtte han få navnet Lord Varg-Tengel Jackson.  Vi ser veldig frem til et godt samarbeid med Lena og Andre og er mektig imponert over arbeidet de har nedlagt med dette kullet.  Vi har også fått et spennende samarbeid med Simen og Anneli i Larvik og deres Swix skal selvfølgelig delta på vår vintersatsing denne vinteren. Vi begynner også å se resultatet fra vårt kull i fjor sommer og disse vil være i konkurransealder denne vinteren. I slutten av september skal vi arrangerer treningskurs her i Elverumsskogen for våre valpekjøpere og jeg gleder meg til å få en oversikt over hvem som har lyst til å være med på denne satsingen, Lady Gilly og Lord Snow er allerede i full trening og klar for vintersatsingen. Om flere av valpene og deres eiere ønsker å være med blir nok avklart iløpet av september.  Jeg er selvfølgelig veldig spent på dette og har jo min store drøm om et helt familiespann.

Simen S Andersen og 10-spannet på vintersamlingen til NSHK 2019.
Foto Anneli Dullum.

Planer for vinter 2019


Vi har nå spikret noen løp. Det er først og fremst Rørosløpet som vil være vårt satsingsløp i år. Dette er et løp som går over to dager og det kjøres 30Km pr dag. Planen er at det er Lena som skal kjøre dette løpet og vi legger opp til både individuell-og samlingsbasert trening.  Det andre løpet vi skal kjøre er vintersamlingen til NSHK. Her er planen at det er Tore som eier Lord Jon Snow som skal kjøre dette løpet. Både Lena og Tore er helt ferske i dette og det vil være første gangen de deltar i løp.  Vi har målsetting om å fullføre med stil.  Det er noen utfordringer  når man samarbeider som dette, men vi vil legge gode treningsplaner og ta et steg av gangen. De videre planen er at vi skal delta på noen løp her i nærområdet. Vi er jo så heldige at vi har kort avstand til Gåsebu, Hamar Trekkhundklubb sine magiske arena og vi håper å skulle få delta her. Hvem som da skal kjøre har vi ikke bestemt. For meg er det veldig viktig at alle som er med på prosjektet skal få prøve seg bak sleden, både i trening og i løpsammenheng og vi har et langt perspektiv på dette. Dette blir første året for dette prosjektet og vi er i en læreposisjon alle sammen, det er utrolig spennende.

Hundekjøring Vinteren 2019

Hundekjøring vinter 2018

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s