Lady Misha Jegerdottir

1. Lederhund

Lady Misha Jegerdottir (NO58215/12) sine linjer kommer fra Kari Trestakk og Klipp D Amundsen. Faren til Misha er Kari Trestakk Odin, som kommer fra hennes finnmarksløpetkull og er en kombinasjons mellom bruks og showlinjer. Moren til Misha heter Candymans Milly og er etter reine brukslinjer( North Wapiti, Chuchinka, Atim, Anadyr). Dette er linjer som har fullført Iditarod mange ganger. Du finner enkelt mer informasjon om disse linjene på Candymans og Klipp D Amundsen sine hjemmesider.

Misha er flokkens firehjulstrekker. Selv etter at jeg fikk mine to konkuransehunder overgår hun disse med glans. Helt fra hun kom til oss i en alder av 8 uker har det bare vært en retning den jenta har i hodet og det er fremover. Hun er enormt fokusert og bryr seg ikke om noe annet enn å jobbe. Jeg husker så godt en av våre første gåturer på Kølabånn. Jack forsvinner som vanlig ned i grøfta for å snuse på noe spennende. Den bittelille valpekroppen hoppet opp og tar tak i strikken hans, hvor hun med påfølgende livsinnsatts forsøker å dra Jack opp, hun skulle videre og kunne ikke fatte og begripe hvorfor han skulle ned i den grøften. Med tid og stunder fant Misha helt andre metoder å få Jack i gang og hun var årsaken til at hundeholdet her tok en ny og langt mer aktiv retning. Misha har et meget sterk i hodet og tar det naturlig hovedansvaret når vi er ute på tur eller trening.

Misha er ei utrolig lydig jente og er den første sibirske huskyen jeg har som faktisk hopper når du sier hopp. Hun elsker å få gode tilbakemeldinger og gjør alt for å få det. Jeg har heller ikke hatt et mer kjærlig vesen i hus. Nest etter arbeid er «koseknos» det som gjør livet best å leve. Når Misha var valp lå hun på brystet mitt om natten og dette har nok en medvirkende effekt på henne ønske om å fremdeles ligge på ryggen og gå inn i kosetransen. Det er akkurat som hun er født med et hundegårdskompleks og får ikke nok av menneskelig kontakt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s