Minneside for Run Roy`s Make Me Proud Zippo – Drept av Run Roy`s kennel på Hamar.

Hentet fra den orginale minnesiden: via Run Roy`s Make Me Proud Zippo

 

Dette er en minneside for Zippo Jackson

( f. 22.10.2016 – d.10.10.2017 )

 

Zippo var min kjære Lord Jack Jegerson sin førstefødte sønn og var et samarbeid mellom Team Lord&Lady og Run Roy`s Kennel på Hamar.  Jeg rakk aldri å bli kjent med Zippo, men gutten var beskyttet av meg og hadde alltid en plass her hos oss.  I september 2017 tok Run Roys sin innehaver Roy Arne Tømmerås å drepte den 12 måneder gamle valpen fordi han manglet en testikkel og da ikke var aktuell for videre avel. Zippo var ellers frisk og rask og han hadde alle muligheter til å bli en flott og høyt elsket trekk-og familiehund. Team Lord&Lady hadde en avtale med kennelen om at ingen valper skulle avlives, men leveres til oss.

Vi fordømmer handlingen på det sterkeste.

 

40161553_1950142361945382_3694556246980952064_n.jpg

Dette er meldingen sendt av Roy Arne hos Run Roys kennel på Hamar.

 

Vi tenker ofte på deg Zippo og det livet du kunne hatt. Jeg tenker på dine poter på kram snø, din første jakt etter jordmusen eller din kropp i armkroken her i sofaen.  Det gnager i meg at jeg aldri skulle inngått noe samarbeid med Run Roy`s Kennel.   Hadde jeg ikke gjort det ville du levd i dag og for det må jeg beklage fra det dypeste stedet i mitt hjerte. Jeg gjorde en grov feil som du måtte ta konsekvensene av.  Jeg vil aldri gjøre et slikt samarbeid igjen med mindre jeg er hundre prosent trygg på de menneskene vi skal samarbeidet med. Du lærte meg en lekse jeg godt kunne vært foruten.  Jeg håper du står å venter på meg på «Rainbow Bridge».  Jeg vil iallefall se etter deg og du skal få din rettmessige  plass ved min side, sammen med resten av flokken til evig tid.

 

Vi i Team Lord&Lady lyser fred over ditt vakre minne! 

 

Tenk igjennom når du velger oppdretter hvordan de behandler sine hunder på kennelen. Er det greit å ta livet av hunder som ikke lenger skal eller kan gå videre i avel? Når man kjøper hunder fra slike oppdrettere er man med på å finansiere den videre praksisen — Jeger Bjørnson

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s