På besøk hos Trond og Kristin Lereng.

I går var jeg på besøk hos Trond Lereng og Kristin Heltberg Lereng  Utrolig inspirerende å oppleve hvorden de lever i et med hundene og den fantastiske løsningen de har valg. Slik vill jeg også ha det når jeg får 15 hunder! Gårsdagens høydepunkt var å få bli med ut på tur med Troll vogn og et helt hundespann. Det var en opplevelse jeg ikke kommer til å glemme med det første. Dette var første gangen jeg har kjørt et så stort spann, en skikkelig tivoli opplevelse:) Det ble bålkos, med deilig mat og mange gode samtaler. Toget rakk jeg selvfølgelig ikke hjem igjen, så ekstra stor takk til Trond for at du tok deg bryet, å fikk meg hjem, selvom du skulle på jobb i dag tidlig. Dette frister til gjentagelse!! 

 

 

DSC00529 DSC00533 DSC00549 DSC00550 DSC00552 DSC00554 DSC00559 DSC00560 DSC00561 DSC00563

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s